Futbol sala

L'Enfaf supera el Futsal Lleida B amb comoditat

L’Enfaf va golejar ahir el Novadmin Futsal Lleida B a L’Aldosa per 5-1, en un partit molt sòlid i complet de l’equip de Xavi de la Rosa. Ja al primer minut, Óscar Neira va obrir el marcador per als andorrans i André Viana -que va signar un hat trick- va fer el segon al quart d’hora de joc. A la represa, André va fer el seu segon gol particular i amb el 3-0 parcial, els lleidatans van retallar el marcador a falta de set minuts. Temps suficient perquè el mateix André i Cristian arrodonissin el marcador definitiu que atorgava la quarta victòria del curs a l’Enfaf, la tercera consecutiva. Els de Xavi de la Rosa sumen ara 13 punts i fugen de la zona complicada del grup 3 de la Divisió d’Honor Catalana després de superar en els tres darrers partits Els Pallaresos, l’Agramunt i el Lleida B.