Ajornada la Titan Desert fins a l'octubre pel coronavirus

L’avançament de la pandèmia al Marroc ha fet que es posposés

Ajornada la Titan Desert fins a l'octubre pel coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’organització de la Titan Desert va decidir ajornar l’edició d’enguany fins a l’octubre a causa de l’augment de casos de coronavirus que està patint el Marroc, seu de la prova, relacionats amb les soques anglesa i sud-africana. La setzena edició d’aquesta prova de BTT per etapes estava programada del 23 al 28 de maig, però finalment se celebrarà del 10 al 15 d’octubre.

Tot i el canvi de dates, la prova mantindrà el recorregut previst amb un total de 640 quilòmetres i més de 7.600 metres de desnivell positiu en les sis jornades de competició. Després d’haver realitzat l’edició del 2020 al desert d’Almeria, la Titan Desert tornarà aquest any al Marroc, on s’han celebrat totes les edicions de la competició amb l’excepció de la de l’any passat.

Ramon Aranda tenia previst participar-hi com a Titan Legend, i és que ell i l’andalús Ramon Espelt són els dos corredors que més quilòmetres sumen en competició amb un total de 9.096. Tant Aranda com Espelt han disputat les quinze Titan Desert celebrades fins al moment.

tracking