UE Sant Julià, primer finalista de la Copa (1-2)

Els lauredians van derrotar el vigent campió, l’Inter Escaldes, amb les dianes de Bacari i Rizzo

UE Sant Julià, primer finalista de la Copa (1-2)FAF

La UE Sant Julià va convertir-se en el primer finalista de la Copa Constitució Protecvall després de derrotar el vigent campió, l’Inter Club d’Escaldes, per 2 a 1 al centre d’entrenament de la FAF a la Massana.

El partit va posar-se ben ràpid de cara per als lauredians, que ja havien avisat als dos minuts amb un contracop de Bacari que va treure José Antonio enviant la pilota a córner. I a conseqüència d’aquest servei de cantonada va arribar el gol de la UE Sant Julià gràcies a Bacari, que en aquest cas no va fallar i no va desaprofitar una pilota morta a l’àrea petita per obrir el marcador. El domini era altern, però sense ocasions clares per a cap dels dos equips fins a la mitja hora de joc, quan un xut de Marc Pujol va estar a punt de situar l’empat a l’electrònic, tot i que el duel va arribar al descans 0 a 1.

A la represa, l’Inter Escaldes va anar per a l’empat i això va aprofitar-ho la UE Sant Julià per provocar perill al contraatac amb la velocitat dels davanters, i després de dues ocasions desaprofitades per Bacari, Rizzo no va fallar a la tercera. El davanter va culminar una contra després d’un córner favorable a l’Inter i va fer el 0 a 2 per als lauredians. El conjunt d’Otger Canals i Josep Manel Ayala va tornar a entrar al partit gràcies a una diana de Gerard Artigas a la sortida d’un córner al minut 71, i el duel, que semblava sentenciat, va entrar en una altra dimensió amb setge escaldenc a la porteria laurediana que va acabar sense premi i amb els lauredians tornant tres anys després a una final de la Copa.

Avui es disputa la segona semifinal, que enfrontarà FC Santa Coloma i Atlètic Escaldes.