x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc vol intentar alleugerir el calendari

Duel del MoraBanc Andorra.

El MoraBanc vol intentar alleugerir el calendari

Duel del MoraBanc Andorra.

F. GALINDO
Actualitzada 15/04/2021 a les 07:00
El MoraBanc Andorra està en contacte amb l’ACB per intentar alleugerir el calendari arran del brot de Covid que afecta l’equip i que farà que hagi de recuperar partits les properes dates.
El final de la lliga regular està previst per d’aquí a un mes (16 de maig) i això suposaria que entre el 25 d’abril, que l’equip rebrà el Barça al Poliesportiu, i el cap de setmana del 16 de maig, quan jugui contra l’Acunsa GBC al Principat, els tricolors haurien de disputar nou partits en 22 dies, que significaria jugar un duel cada dos dies i mig.


És per això que des del club s’està parlant amb l’ACB per poder allargar uns dies el final de temporada per als tricolors, i en aquest sentit el director general de l’entitat, Francesc Solana, va manifestar que “és clar que el dia 16 és l’última jornada i hem de veure si tenim una mica de cintura per allargar-ho una mica més”. A més, va afegir que “al desembre ja ens va passar que jugar tants partits va provocar moltes lesions a l’equip i no volem repetir-ho”.

Francesc Solana també va assenyalar que “vetllarem primer per la salut i potser haurem d’acabar una mica després del que tocava”, i va cloure que “el primer de tot és la salut i no jugarem més del que toca”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts