Xavier Cornella acaba en cinquè lloc a Sierra Nevada

L’esquiador va ser el millor dels competidors de la FAE al gegant FIS disputat a Granada i també va rebaixar punts FIS

Xavier Cornella acaba en cinquè lloc a Sierra NevadaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Xavier Cornella va finalitzar en cinquena posició el gegant FIS celebrat a l’estació espanyola de Sierra Nevada. L’esquiador de la FAE va cloure les dues mànegues amb un registre final de 2’02”55, a 1”74 del vencedor de la prova, l’espanyol Albert Ortega. El podi van completar-lo l’italià Leonardo Rigamonti i el també espa­nyol Gonzalo Viou. Més enllà del cinquè lloc, Cornellà va aconseguir una rebaixa en els seus punts FIS, ja que va marcar-ne 48,21, quan fins a la cursa d’ahir en tenia 53,81.

Entre la resta d’esquiadors de la FAE, dos més van aconseguir entrar dins del Top-10, amb Ty Acosta en setè lloc (també va millorar els seus punts FIS passant de 62,56 a 53,14) i Pol Robert en vuitena posició. De la seva banda, Marc Fernández va ser 15è, Pere Cornella va cloure en 19è lloc i Lluís Torres va finalitzar el 23è, millorant en tots els casos els punts FIS, i passant a tenir-ne 60,08, 63,34 i 69,44, respectivament. De la seva banda Jaume Núñez no va poder completar la segona mànega de la cursa.

A la prova femenina, l’única representant de la FAE va ser Laia Robert, que va ser desena a 4”40 de la vencedora. També va millorar punts FIS, passant de tenir-ne 121,07 a marcar-ne 100,20 a la cursa d’ahir.

L’estació andalusa de Sierra Nevada acollirà aquest matí un nou gegant FIS amb els esquiadors de la FAE.

tracking