L'Engordany no impugna el partit de l'FC Santa Coloma

L'Engordany no impugna el partit de l'FC Santa ColomaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UE Engordany va decidir finalment no presentar cap recurs per una suposada alineació indeguda de l’FC Santa Coloma en el duel que el va enfrontar a l’Atlètic Club d’Escaldes. El club blanc-i-negre considerava que l’FC Santa Coloma havia comès alineació indeguda perquè en un duel anterior tres futbolistes van insultar l’àrbitre (va reflectir-ho a l’acta), però el comitè de competició només va sancionar un dels jugadors i els altres dos van jugar contra l’Atlètic Escaldes, tot i que finalment els assessors jurídics del club van optar per no presentar el recurs.

Amb la decisió de no presentar la impugnació ja queden definits els play-off pel títol i per la permanència que van ser sortejats ahir. Pel que fa a la lluita pel campionat, la primera jornada s’obrirà amb els duels entre Inter i FC Santa Coloma, i Sant Julià i Atlètic Escaldes, aquest cap de setmana. El play-off per no baixar arrencarà la setmana vinent.

D’altra banda, avui es disputarà la primera semifinal de la Copa Constitució amb el duel que enfrontarà el vigent campió, l’Inter Club d’Escaldes, i la UE Sant Julià al centre d’entrenament de la FAF de la Massana (20.30 hores). Demà s’enfrontaran FC Santa Coloma i Atlètic Escaldes.

tracking