Nova prova per a l'FC Andorra a Vila-real

Primer desplaçament de l’equip tricolor, inflamat de moral després de la victòria contra l’Eivissa

Nova prova per a l'FC Andorra a Vila-realFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després del cop d’autoritat que va suposar fer claudicar l’intractable Eivissa a Prada de Moles, l’FC Andorra afronta aquesta tarda a les 17.30 hores el primer desplaçament de la segona fase amb el dipòsit ple d’adrenalina. L’equip d’Eder Sarabia vol mantenir la inèrcia positiva a la Ciutat Esportiva de Miralcamp, davant del Vila-real B i amb l’objectiu de tornar a sumar els tres punts i apropar-se a les tres primeres places del grup 3C. A més, superar el conjunt castellonenc faria gairebé descartar-los en la lluita per l’ascens a Segona A, ja que el filial groguet és, ara mateix, el cuer del subgrup.

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, però, va deixar clar que “ara no fem càlculs” i va comentar que “preparem tots els partits per guanyar-los i, sobretot, em preocupa que fem bé les coses més enllà del resultat”. L’entrenador basc va destacar que serà, el d’avui, un partit “dur i complicat” i en el qual vol que l’equip “doni continuïtat a les coses que vam fer bé contra l’Eivissa”.

Assegura Sarabia que l’exigència del subgrup 3A, de la primera fase, “ens anirà bé perquè hi havia molt de nivell i això ens ha fet créixer per afrontar la segona fase”.

El tècnic va subratllar que s’espera un rival molt complicat i “amb molt de talent” i imagina un partit “entretingut i vistós” perquè als dos equips els agrada tenir la pilota i atacar.

Pastor, baixa per sanció

Eder Sarabia no podrà comptar per sanció amb Álex Pastor, central que amb l’arribada del tècnic ha abraçat tota la confiança i protagonisme que no tenia amb Nacho Castro, i tampoc amb Rubén Enri i Borja Herrera, que segueixen lesionats. En canvi, torna a la convocatòria Miguel Loureiro, que no va poder jugar contra l’Eivissa en haver vist la cinquena groga davant del Lleida Esportiu i haver de complir càstig pel cicle d’amonestacions. Amb aquest context, l’onze de l’FC Andorra avui a Vila-real podria ser el format per Ratti, a la porteria, Pau Martínez i Martí Vilà als laterals, amb Gaffoor i Adrià Vilanova com a parella de centrals, Rai Marchán, Riverola i Bover al mig del camp i amb Kike Saverio per un extrem, i Carlos Martínez i Casadesús en punta d’atac, alliberant la banda dreta per a Pau.

UN PARTIT ESPECIAL PER A EDER SARABIA I CARLOS MARTÍNEZ

L’enfrontament tindrà connotacions especials per a alguns membres de l’equip tricolor. De fet, el tècnic Eder Sarabia va començar la seva carrera com a entrenador fora del País Basc, a les categories inferiors del Vila-real, fa uns deu anys, on es va estar tres temporades dirigint el juvenil de Divisió d’Honor, amb el qual va guanyar la lliga, i el Vila-real C de Tercera divisió. L’altre membre de l’equip amb passat groguet és el golejador, Carlos Martínez. El davanter català va jugar-hi dues temporades, la 15-16 i la 16-17 i va fer 35 gols.

tracking