Un MoraBanc lluitador no pot amb el Baskonia (68-82)

Els tricolors han dominat a la primera meitat, però han acabat caient

Un MoraBanc lluitador no pot amb el Baskonia (68-82)ACB photo / A. Martín

El MoraBanc Andorra ha caigut 68-82 contra el TD Systems Baskonia en un duel en què els tricolors ho han donat tot i han posat en complicació als bascos en molts moments, però on el conjunt de Dusko Ivanovic ha acabat imposant la seva qualitat i major rotació per sumar la victòria.

Els tricolors han arrencat endollats tant en atac com en defensa, i no s’han intimidat tot i veure com entraven en bonus amb tot just dos minuts i mig de joc. A la feina al darrere s’hi afegia també bona circulació en atac amb encert exterior i feina en el rebot ofensiu que situava el MoraBanc 23-21 al final del primer període. Els visitants han anat millorant poc a poc i s’han posat per primer cop per davant amb el 25-26 amb un triple de Vildoza que ha obert un intercanvi de cistelles a una i altra banda i que ha acabat amb un bàsquet sobre la botzina de Rokas Giedraitis per situar el marcador 34-36 al descans.

A la represa, els visitants han intentar trencar el partit marxant nou punts amunt, però la reacció de Senglin (amb 12 punts al tercer quart) ho ha impedit en un primer moment, tot i que la insistència baskonista ha fet que els alabesos tanquessin el tercer període onze punts amunt (52-63). Els bascos han seguit obrint forat fins als 16 punts deixant el duel mig sentenciat, però un 9-0 tornava a posar el MoraBanc dins del partit (64-71), però aquí ha acabat caient l’equip, i els bascos s’han acabat enduent la victòria i infringint als tricolors la 15a derrota del curs a l’ACB.

El MoraBanc seguirà a una victòria de la zona de play-off que marca l’Unicaja, tot i que els andalusos han descansat aquesta setmana i tots dos conjunts han disputat ja 27 partits.