Nacho Llovet és baixa indefinida

L'ala-pivot del MoraBanc té una inflamació posttraumàtica al genoll dret i rebrà un tractament conservador amb infiltracions

Llovet s'afegeix a la llista de lesionats del MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va anunciar dijous passat que Nacho Llovet s'afegia a la llarga llista de baixes per lesió. El català ja no va poder participar ahir en el duel contra el Movistar Estudiantes per una lesió al genoll i avui el club ha anunciat que és baixa indefinida. Les darreres proves realitzades han determinat que té una inflamació posttraumàtica al genoll dret i rebrà un tractament conservador amb infiltracions de plasma. La data de retorn de l'ala-pivot a les pistes és una incògnita i anirà en funció de l’evolució de la lesió.

El MoraBanc està tenint seriosos problemes de lesions en aquest tram de la temporada, especialment en el joc interior. A banda de Llovet, Ibon Navarro no pot comptar amb Malik Dimè, Tomasz Gielo, Tyson Pérez, Moussa Diagne i Haukur Palsson, mentre que Guille Colom va tornar ahir a una conovocatòria, tot i que no va disposar de cap minut a pista.

tracking