hoquei patins

L'Andorra HC guanya a la pista del Reus Ploms (2-4) i inicia amb molt bon peu la temporadaANDORRA HC

L’Andorra Hoquei Club va començar de la millor manera la nova temporada a Primera Catalana. En un partit molt igualat, els nois de Wifi Balart van superar el Reus Ploms a la seva pista per 2 gols a 4 i van aconseguir una primera i molt treballada victòria. Els andorrans, que van estar sempre al davant en el marcador, es van avançar amb un gol d’Arnau Dilmé, en un bon moviment col·lectiu. Poc abans del descans, Anton Borrell fa, de penal, el gol que desfeia l’empat momentani que havia assolit el Reus. En una contra, Arnau Dilmé fa l’1-3, però l’equip encaixa el 2-3 en una errada. Quan el Reus jugava sense porter, Llorenç Miquel va fer el quart i definitiu.