ACB LLIGA ENDESA

El Morabanc es retroba amb Peñarroya a Burgos

El Morabanc es retroba amb Peñarroya a Burgos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda una pista que mai ha aconseguit conquerir, el Coliseum Burgos. Eurocup a banda, l’equip tricolor encara assaboreix la fantàstica victòria aconseguida la jornada passada al Poliesportiu davant el València Basket, amb un Clevin Hannah espectacular, i en una mostra evident que els d’Ibon Navarro, si tenen una gran versió, poden incomodar qualsevol equip de la part alta de la classificació. Avui pot ser el dia per fer la guitza a l’equip de Peñarroya, un San Pablo Burgos farcit de jugadors de molt nivell i que ve de vendre caríssima la seva derrota –només n’ha encaixat set– al WiZink Center davant el Reial Madrid.

Els castellans es mouen des de l’inici del curs a la zona noble de l’ACB, van aconseguir el bitllet per a la Copa del Rei d’una manera molt folgada i estan fent una magnífica temporada, amb jugadors com Cook, Rivero, Kravic, Benite o McFallen. El Burgos, a més, ha practicat fins ara un dels jocs més atractius de la lliga amb molt de ritme i alta anotació, de fet és el tercer equip de la Lliga Endesa que més punts fa, amb una mitjana de 87,2 per partit.

“Juguem contra un equip capaç d’anotar 90 punts fàcilment si juga còmode i nosaltres hem d’intentar ser forts amb la nostra defensa per impedir-ho”, va afirmar el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, Paco Vázquez. A més, va afegir que “és clar que serà un partit molt difícil davant d’un equip que està a dalt tota la temporada i que està fet per estar a dalt”. Per part seva, Oriol Paulí va explicar que “el que volem és fer un bon partit i lluitar per la victòria en una pista que sabem que és molt difícil”. Per l’aler gironí, “la nostra intenció és competir per estar a la part alta de la classificació i aquest és un bon partit per intentar-ho”. Per al partit davant el Burgos, Tyson Pérez seguirà sent baixa per unes molèsties a l’esquena que ja van impedir que jugués davant el València i viatjar a Kazan i, evidentment, la coneguda de Diagne.

Duel amb Joan Peñarroya

Els partits contra l’ex-tècnic tricolor sempre tenen un sabor especial i el d’avui no serà una excepció. Per Peñarroya, el MoraBanc Andorra “és un dels equips que treuen més profit de l’energia que tenen molts dels seus jugadors i de jugar amb rotacions curtes”. Per l’entrenador català, “una de les claus del partit passa per estar a aquest nivell d'energia que marquen ells en tots els partits”. L’equip castellà, que no presentarà cap absència un cop recuperat Álex Renfroe, arriba al compromís contra els andorrans després d’haver aconseguit el seu primer triomf, molt patit, de la nova fase de la Basketball Champions League, davant el VEF Riga.

tracking