x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Eurocup

Final anticipada per ser als quarts de final

El MoraBanc visita l’Unics cercant un triomf que li permeti dependre de si mateix l’últim matx
Actualitzada 03/03/2021 a les 11:59
El MoraBanc Andorra es juga avui mitja vida europea amb la visita a la pista de l’Unics Kazan (17.00 hores). Sona a tòpic, però si el partit ja era per si mateix prou important, després de la victòria d’ahir de l’Herbalife Gran Canària a la pista del Mornar Bar per 81 a 85 encara ho és més, ja que els canaris tenen guanyat l’average als tricolors, i en cas d’empat a triomfs serien els de Porfirio Fisac els que passarien als quarts de final. El MoraBanc necessita, doncs, un triomf per arribar a l’última jornada depenent de si mateix al duel contra el Mornar al Poliesportiu, i no haver d’estar pendent del partit entre l’Herbalife i l’Unics Kazan.
Ibon Navarro va viatjar al doble desplaçament de Kazan i Burgos (l’equip anirà directe al següent duel de la Lliga Endesa i ja no tornarà al país) amb 13 homes i la baixa de Tyson Pérez, que s’afegeix a la de Moussa Diagne. L’ala-pivot hispanodominicà està descartat per al duel d’aquesta nit i també per al de dissabte contra l’equip de Joan Peñarroya. Així doncs, el tècnic basc del MoraBanc haurà de descartar avui un dels jugadors que han viatjat a Rússia.

El rival per a aquesta final no convida gaire a l’optimisme, ja que l’Unics Kazan és, juntament amb la Virtus de Bolonya, el principal favorit per alçar-se amb el títol de campió de l’Eurocup. En aquest sentit, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, va manifestar que “anem amb molta ambició tot i que sabem que juguem contra un dels millors equips de l’Eurocup i el gran favorit, de lluny, per ser primer de grup”, mentre que Bandja Sy va assenyalar que “serà un partit molt dur, ho sabem, davant d’un gran equip que compta amb molts jugadors de talent, però treballem per poder superar aquesta classe de desafiaments”.
La part positiva és que els tricolors arribaran en bona línia i amb la moral alta després de l’important triomf de diumenge al Poliesportiu contra el València Basket en la que va ser una exhibició col·lectiva i una gran actuació en defensa que va permetre deixar un equip d’Eurolliga amb només 72 punts. Sobre aquest aspecte, Eudal va destacar que “el partit contra el València ens dona confiança i intentarem fer un gran duel i arribar al final amb opcions de poder competir”. De la seva banda, l’ala-pivot francès Bandja Sy va declarar sobre el duel contra els taronja que “vam ser constants i consistents contra el València”, i va cloure que “això és el que haurem de mirar de fer en els propers partits i seguir fent una bona defensa seguint el nostre pla de joc”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts