Matías Vargas, 41è al descens FIS de Sella Nevea

Carla Mijares, directa a les finals de l'eslàlom dels Mundials

Matías Vargas, abans de prendre la sortida del supergegant FIS d'avui a GrandvaliraFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sella Nevea ha acollit una nova cursa avui amb un descens FIS que ha comptat amb esquiadors andorrans. Matías Vargas ha estat el millor situat amb la 41a posició, resultat que l'ha permés marcar 56,24 punts, situant-se a prop de millorar els 50 que té actualment. De fet, a la cursa FIS d'ahir ja va marcar 44,58 punts amb la seva 24a posició, per la qual cosa va millorar punts.

De la seva banda, Robert Ferrari no ha pogut competir perquè un corredor que sortia dues posicions davant d'ell ha caigut i s'ha hagut d'aturar la cursa durnat més d'una hora. Posteriorment, en veure que la llum solar es perdia, l'organització ha suspés el que quedava de cursa. Ferrari i Vargas competiran demà en un supergegant FIS a la mateixa estació.

D'altra banda, demà serà un dia intens per als corredors de la FAE als Campionats del Món de Cortina d'Ampezzo. Joan Verdú competirà al gegant amb una protecció especial per al dit polze que es va lesionar recentment, mentre que Mireia Gutiérrez i Carla Mijares tindran una sessió d'entrenament per a la cursa de l'eslálom, que es disputarà dissabte. Mijares havia de disputar demà la classificactòria, però s'ha cancel·lat i disputarà directament la finals dissabte.

Puig, a Leogang

Roger Puig ha competit avui en la primera cursa d'eslàlom de la Copa del Món de Leogang. L'andorrà ha ocupat la vuitena plaça en la primera mànega, però en la segona ha enforquillat i no ha pogut completar la prova. Demà disputa un nou eslàlom corresponent a aquesta Copa del Món.

tracking