L'equip nacional suma un altre bronze al Team Event

El supergegant del matí va ser cancel·lat per la pluja i el fort vent

L'equip nacional suma un altre bronze al Team EventTROFEU BORRUFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip andorrà A, format per Júlia Rodríguez, Hans Breitfuss, Aina Martí i Eric Ebri, va acabar en tercer lloc i, d’aquesta manera, va sumar una nova medalla, un bronze, al seu palmarès de la 29 edició del Trofeu Borrufa. Va ser al National Team Event, una prova d’eslàlom paral·lel nocturn que ara fa dos anys es va incloure al programa del Borrufa i que, per segon any, es va celebrar a la pista el Canaro de Canillo. El combinat espanyol A es va proclamar guanyador, Txèquia va ser segona i l’equip B d’Espanya va acabar com a quart classificat. Amb aquest bronze, la delegació tricolor ja ha acumulat nou medalles.

Al matí s’havia d’haver disputat el supergegant, però la meteorologia –la pluja i el fort vent que hi va haver– va obligar l’organització a cancel·lar la prova.

Si el temps ho permet, avui s’abaixarà el teló de la 29a edició del Trofeu Borrufa, amb la prova de supergegant a la pista de la Portella del mig d’Arcalís. Si les condicions meteorològiques no fossin favorables, l’organització podria substituir la prova per un nou eslàlom.

tracking