Sarabia creu que la plantilla té nivell alt

El tècnic creu que només s’ha de fitxar si “és algú que marqui la diferència”

Sarabia creu que la plantilla té nivell altFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eder Sarabia va valorar de manera satisfactòria els seus primers entrenaments com a tècnic tricolor i va lloar el nivell de la plantilla, de la qual va assegurar que “és molt alt”. A més, el substitut de Nacho Castro va destacar que un dels seus objectius és “que tots els jugadors siguin importants i puguin aportar”. L’equip va fer ahir l’últim entrenament de la setmana amb un partidet, i està previst que torni demà a la feina.

Etiquetes:

Sarabia va referir-se també a la possibilitat de fitxar en aquest mercat d’hivern i va assenyalar que “estem oberts a incorporar algú, però aquest algú ha de ser un jugador que ens marqui la diferència”, i va agregar que “m’agrada el que veig, però sempre es pot millorar i si pensem en coses molt importants, s’ha d’intentar filar prim”. L’entrenador basc va afinar també en els aspectes en què està incidint aquests dies, i que seran els seus manaments com a tècnic: “Tenir-la, i quan no la tinguis, intentar recuperar-la ràpidamennt”.

Perilla eL proper partit

L’FC Andorra no està tenint gaire sort amb la Covid, ni pel que fa a la pròpia acceptació, ni a amb els rivals. L’equip va patir un brot a finals d’any, i avui no podrà jugar contra l’Espanyol com estava previst pels casos positius al conjunt blanc-i-blau. La part bona, tal com va admetre el tècncic, és que “tenir deu dies per preparar l’equip ens va bé, i hem d’aprofitar aquest temps extra”.

Als casos de l’Espanyol s’hi van afegir divendres els del Cornellà, proper rival tricolor, que va anunciar quatre positius i va suspendre el seu duel contra el Prat, i que fa que el matx de dissabte vinent estigui a hores d’ara en l’aire. En el cas de no jugar contra el Cornellà, el següent rival per l’FC Andorra seria el Barça B, i el tècnic va admetre que “seria especial, però ho serà de qualsevol manera jugar contra el Barça” i va cloure que “no vam estar-hi gaire, però la meva simpatia pel Barça hi és des de petit, el meu pas per allà no me’l treurà ningú i el vaig gaudir moltíssim”.

tracking