surf de neu

Lluís Marín acaba 27è al retorn a la Copa del Món

Va arrencar bé a la seva eliminatòria de vuitens, però no la va poder finalitzar després de cometre una errada al final

Lluís Marín acaba 27è al retorn a la Copa del MónFIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín va acabar 27è a les finals de la Copa del Món de Chiesa in Valmalenco (Itàlia) després de no poder acabar la seva sèrie de vuitens de final. El surfista competia a la seva eliminatòria contra el nord-americà Jake Vedder, l’alemany Martin Noerl i el francès Ken Vuagnoux i va arrencar bé, de fet, va passar en segona posició pel primer parcial, però després va cometre una errada que li va fer perdre velocitat i no va poder acabar la seva mànega.

Després de la prova, Lluís Marín va manifestar que “he fet una sortida potent, però al segon mòdul me n’he anat una mica massa allunyat a la compressió, m’he quedat aixafat i m’ha fet perdre una mica d’equilibri” i va afegir que “després he comès un error bastant gran, que m’ha fet que em saltés una porta i em desqualifiqués jo mateix i crec que ha sigut un error per falta de costum perquè era la primera baixada que feia des de fa més d’un any amb gent al costat”.

El surfista de neu tindrà avui mateix l’oportunitat per refer-se, ja que es disputen les qualificacions i les finals d’una nova Copa del Món a l’estació italiana, on també hi serà Maeva Estévez, que divendres no va classificar-se per a les finals de la primera cita del circuit mundial.

D’altra banda, Roger Puig no va acabar l’eslàlom de la Copa del Món d’esquí adaptat de Veysonnaz (Suïssa) després d’enforquillar a la part final del recorregut.

tracking