Nacho Castro ja s'ha desvinculat de l'FC Andorra

L’entrenador asturià i el seu adjunt signen la liquidació del contracte

Nacho Castro ja s'ha desvinculat de l'FC AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’extècnic de l’FC Andorra Nacho Castro i el seu adjunt, Narcís Bar­rera, van posar ahir el punt final a la vinculació amb l’entitat tricolor després de signar la liquidació. L’entrenador asturià i el seu auxiliar van signar la quitança, van acomiadar-se a través de les xarxes socials de tots els estaments del club i van agrair l’oportunitat que durant aquests tretze mesos han tingut.

Etiquetes:

Castro va reconèixer que entrenar l’FC Andorra havia estat “una experiència increïble”, i que “tot i que pugui estar decebut és una decisió [la seva destitució] que no comparteixo però sí respecto”. A més, va destacar que “hem estat un equip que ha sabut transmetre a la perfecció la meva manera d’entendre el futbol”. L’asturià va afegir que “marxo tranquil sabent que ens sentíem imparables” i que la trajectòria s’ha acabat “en el pitjor moment, tant per sensacions com per classificació”.

El seu auxiliar, Narcís Barrera, va fer servir paraules semblants al compte personal de Twitter, d’agraïment cap al club i els jugadors, però, per acabar, va deixar una frase oberta a qualsevol tipus d’interpretació: “No és or tot el que lluu.” Un significat que, depèn del context, pot ser aclaridor.

tracking