Nacho Castro se'n va d'Andorra "tranquil" i "decebut"

L'extècnic tricolor publica una carta en què també lamenta que tot s'acabi en "el pitjor moment", malgrat que respecta la decisió del club

Nacho Castro durant el partit d'ahir contra el LlagosteraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nacho Castro ha trencat el seu silenci després del seu cessament com a entrenador de l'FC Andorra. En una carta publicada al seu compte de Twitter, l'asturià s'ha acomiadat d'Andorra, d'on assegura que "marxo tranquil, sabent que ens sentíem imparables i ens trobavem en un moment propici per afrontar els reptes que ens deparava el futur". Castro ha comentat que "ha estat una experiència increïble" i ha lamentat que acabi ara, "segurament en el pitjor moment, tant per sensacions com per la classificació". A més, ha acceptat que està "decebut" i no comparteix la decisió, però "la respecta".

Finalment, ha tingut paraules d'agraïment cap al club per haver confiat en ell en el seu moment, així com cap al seu staff tècnic, els jugadors i els mitjans de comunicació. També destaca l'agraïment al país per la seva acollida i ha lloat "la gran feina" del Govern per afrontar la pandèmia. "La seva organització no ha deixat de sorprendre'm", ha assegurat. Finalment, Castro ha agraït a la seva dona i filla la seva "paciència" i que l'hagin "deixat agafar aquest camí".

tracking