Ajornat l'Espanyol B-Andorra per cinc positius 'periquitos'

El debut d’Eder Sarabia com a tècnic tricolor haurà d’esperar una setmana

Ajornat l'Espanyol B-Andorra per cinc positius 'periquitos'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estrena d’Eder Sarabia com a entrenador de l’FC Andorra no serà diumenge. El partit que havia d’enfrontar l’Espanyol B i l’equip tricolor a la Ciutat Esportiva Dani Jarque ha quedat ajornat per cinc casos de positius per coronavirus al filial espanyolista i, tal com marca el protocol establert per la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), l’enfrontament s’haurà de suspendre.

Etiquetes:

Així ho va anunciar ahir l’FC Andorra als canals oficials del club, que va afegir que el partit queda en espera que sigui reprogramat per la Federació Espanyola. D’aquesta manera, Eder Sarabia i el cos tècnic tindran cinc dies més per treballar amb el grup i el tècnic viurà el primer partit dirigint els tricolors dissabte 30 a les 17.30 hores a la visita del Cornellà a Prada de Moles.

A més, el fet de no competir aquest cap de setmana permetrà que Mickäel Gaffoor, únic inquilí ara a la infermeria, avanci en la recuperació i que Rubén Enri, que tot i que ja disposa de l’alta mèdica, tingui més marge per anar obtenint ritme i participar en els propers compromisos.

tracking