Oriol Olm s'imposa en la prova individual sub-18

En categoria sènior, Sergi Casabella va ser 6è i el millor sub-23

Oriol Olm s'imposa en la prova individual sub-18FAM

Oriol Olm es va imposar ahir en la prova individual en categoria sub-18 dels campionats d’Espanya d’esquí de muntanya que s’estan celebrant a l’estació de Boí Taüll. A més, en categoria sènior, el millor andorrà va ser Sergi Casabella, amb una sisena plaça i sent el millor sub-23.

Olm va completar el recorregut en 1h 11’ i 46”, un resultat força positiu i del qual es va felicitar el seleccionador, Xavi Comas. “Ha guanyat amb contundència i marge. Demostra que està en bona forma i esperem que demà [per avui] mantingui la mateixa línia”. Pel que fa a la categoria sènior, Sergi Casabella va ser el millor andorrà i va acabar la cursa en sisena plaça, molt a prop del cinquè, i a només 5’51” del guanyador, el català Oriol Cardona. “Estem molt contents amb la seva cursa, ja que ha quedat molt a prop d’un corredor que fa podis a la Copa del Món”, va comentar Comas. Pel que fa als altres representants de la FAM, Xavi Areny (+7’59”) va ser novè i Carles Serra (+9’15”) va ser dotzè. Gerber Martín (+ 9’22”) va ser tretzè i David Albós (+9’50”) va acabar en el quinzè lloc. Més endarrerits han conclòs Marcel Prat (+ 20’47”), 33è, i Adrià Bertomeu (+ 26’42”), 47è. Els corredors de la FAM disputaran avui la vertical.