Raids

El resident Sam Sunderland acaba tercer en motos i Òscar Gonçalves, onzè en clàssicsDAKAR

Sam Sunderland va coronar la seva gran actuació al Ral·li Dakar confirmant un lloc al podi final. El pilot resident va acabar tercer en disciplina de motos, a 15’57” del guanyador, l’argentí Kevin Benavides. En cotxes, la parella formada pel resident Cyril Despres i Michael Horn va acabar en 10a posició, a 4 h 51’09” dels vencedors, Stéphane Peterhansel i Edouard Boulanger. Kris Meeke amb el seu company Wouter Rossegar, en la categoria de buggy, va guanyar la darrera etapa i van cloure el ral·li en 41a posició de la classificació general a 85 h 38’ 04”. Pel que fa a la modalitat de Dakar Clàssic, l’andorrà Òscar Gonçalves i la seva parella, Juan Roura, del Roura Lighting Team, van finalitzar l’etapa en 12è lloc i van mantenir l’11a plaça a la general, acabant amb 16.312, a +15.351 respecte la parella guanyadora, formada pels francesos Marc Douton i Emilien Etienne.