Irineu Esteve acaba 50è a l'esprint

El fondista és 26è a la general abans de l’última etapa que se celebra avui

Irineu Esteve acaba 50è a l'esprintARXIU

Irineu Esteve va finalitzar en 50a posició a la penúltima prova del Tour de Ski, un esprint d’1,5 quilòmetres disputat a l’estació de Val di Fiemme. Aquesta es la prova que pitjor s’adapta a les característiques del fondista, i va quedar demostrat, ja que Esteve només va poder fer l’antepenúltim millor temps a la qualificació amb un registre de 3’37”12, a 22 segons del millor registre, que va ser per a l’italià Federico Pellegrino, i a 11 segons del 30è lloc que donava accés a la final.

Amb els resultats de la jornada d’ahir, Esteve va caure quatre llocs a la classificació general i ara és el 26è a 8’49 del líder, que continua sent el competidor rus, Alexander Bolshunov. A més, el fondista es troba a tot just 25 segons del Top-20 a falta de l’última etapa del Tour de Ski que se celebrarà avui.

Després de la prova, el tècnic Joan Erola va manifestar que “ha sigut molt semblant al que vam fer a Val Müstair, hem perdut uns 22 segons i és una mica el que ja esperàvem” i va afegir que “ja teníem present que perdríem aquest temps. Ara ja estem pensant en la cursa de demà [avui]”.

Irineu Esteve tancarà avui el Tour de Ski amb la vuitena etapa d’aquesta competició, els 10 quilòmetres amb sortida massiva estil lliure.

MINI GUTIÉRREZ FORA A LA COPA D'EUROPA DE VAUJANY

Mimi Gutiérrez va quedar fora a la primera mànega de la Copa d’Europa d’eslàlom celebrada ahir a l’estació francesa de Vaujany. Per la seva banda, Carla Mijares sí que va completar la primera mànega en 37a posició amb un temps de 52”89, a 3”93 de la més ràpida, la sueca Elsa Fermbaeck. A la segonbaixada, Mijares va fer el 30è millor temps i va finalitzar la cursa en el 28è lloc global amb un registre d’1’44”78, a 7”47 de la sueca. Avui se celebra una segona Copa d’Europa a la mateixa estació i Mimi Gutiérrez marxarà tot seguit a Àustria per afrontar dimarts una nova cita de la Copa del Món.