reportatge

'Matagegants'

El Carroi protagonitza una de les sorpreses d’aquest inici de la Lliga Multisegur Assegurances. Tot i començar amb tres derrotes, els de Paco Montesinos han guanyat als dos poderosos.

'Matagegants'CE CARROI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CE Carroi ha tancat l’any 2020 de la millor manera. Després de començar la nova temporada enllaçant tres derrotes consecutives -contra la Penya d'Andorra, UE Santa Coloma i Atlètic Escaldes, els homes de Paco Montesinos han redreçat la tendència amb dues victòries consecutives. Sis punts aconseguits, no contra qualsevol rival, sinó davant dels dos equips més poderosos del campionat, l’Inter Escaldes, a qui van sorprendre per 2-0 a Prada de Moles, i contra l’FC Santa Coloma, (1-2) després de remuntar el gol inicial dels colomencs. Dues victòries amb segell propi i amb un denominador comú, Youssef Ezzejjari, autor dels dos gols davant l’Inter i d’un davant l’FC Santa Coloma. El davanter català, que porta cinc gols, és un dels futbolistes de moda de la lliga i un dels artífexs de la temporada que està realitzant el Carroi.

L’entitat ha canviat la cara de forma notable, amb la incorporació de futbolistes de qualitat, amb l’arribada del murcià Paco Montesinos a la banqueta i amb la intenció de fer una molt bona temporada. Enguany, la lliga està més igualada que mai i les dues victòries del Carroi davant el campió de lliga i copa i el subcampió de lliga és un bon exemple. Sembla quedar lluny el curs passat quan l’equip va disputar l’eliminatòria per la permanència a la màxima categoria davant l’Immobiliària CISA FS La Massana i ara, amb sis punts, a un punt del líder, somia amb altres fites.

tracking