Eurocup

Visita a la Virtus en quadre

El MoraBanc recupera avui un dels duels ajornats pel brot de Covid que va patir l’equip amb la visita a la Virtus de Bolo­nya corresponent a la vuitena jornada de l’Eurocup.

Visita a la Virtus en quadre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc recupera avui un dels duels ajornats pel brot de Covid que va patir l’equip amb la visita a la Virtus de Bolo­nya corresponent a la vuitena jornada de l’Eurocup. Si la visita a l’intractable equip italià (ha guanyat els nou partits disputats a Europa) no fos ja per si sola difícil, els tricolors segueixen acumulant problemes físics i ahir no va viatjar Haukur Palsson per molèsties a l’esquena després de la caiguda que va patir contra l’Estudiantes. En canvi, sí que va viatjar el jove Albert Pons, que podria debutar.

Els tricolors afronten el matx ja classificats per al Top-16 i amb opcions, tot i que força complicades, d’acabar en tercer lloc. Per fer-ho hauran de guanyar tant avui com dimarts vinent a la pista del Mònaco i en aquest últim cas s’hauran d’imposar per set o més punts per recuperar l’average. Qualsevol altra combinació deixarà els homes d’Ibon Navarro en quarta posició.

De cara al duel d’aquesta tarda, el tècnic ajudant, David Eudal, va manifestar que “tot i que el partit no tingui molta transcendència anirem a competir el millor que puguem”, i va afegir que “estem contents d’haver guanyat i amb aquest ànim afrontarem el duel a la pista de la Virtus, que sabem que té un gran equip amb grans jugadors”. De la seva banda, el capità, Guille Colom, va manifestar que “és important fer un bon partit per mantenir el bon moment de cara a l’ACB”.

tracking