L'Andorra MTB Classic Pyrénées portarà 992.000 euros de retorn per la Massana

Serà un cursa de 4 etapes per parelles i s'esperen 400 participants

L'Andorra MTB Classic Pyrénées portarà 992.000 euros de retorn per la MassanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'AndorraMTBClassicPyrénéestindrà un retorn de gairebé un milió d'euros per la Massana, concretament 992.000 euros, segons preveu l'organització. Es tracta d'una cursa de BTTamb quatre etapes i per parelles que formarà part de l'AndorraMultisportFestival que impulsa el Govern amb la col·laboració deTheIronmanGroup, i que tindrà a la parròquiamassanencacom a epicentre. Des de l'Executiu iIronmanpreveuen una participació de 200 equips, el que suposa 400 persones. A més, segons els seus estudis arribarien uns 1.200 acompanyants i la despesa mitjana serà de 155 euros per persona i dia.

La cursa constarà de quatre jornades, amb un pròleg i tres etapes. Els dos primers dies els recorreguts seran amb sortida i arribada a la Massana, el tercer el traçat serà entre Canillo i la Massana, i l'última jornada arrencarà aNaturlandiai tindrà final també a la Massana. Un dels incentius d'aquesta AndorraMTBClassicPyrénéesserà que la prova formarà part de lesEpicSeries i donarà la possibilitat de classificar-se per disputar la CapeEpicaSud-àfrica.

Des del comú, la cònsol Major de la Massana, OlgaMolné, ha assenyalat que "és un plaer poder contribuir a aquesta prova i col·laborar, sempre hem estat un referent deBTT, ens hem esforçat molt durant els últims anys, i seguirem fent-ho".De la seva banda, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha destacat que "teníem claríssim que laBTThavia de ser aquí i farem tots els esforços necessaris".

tracking