Curses de muntanya

Oriol Olm, 8è en esprint i Casabella, 46è a la vertical, els millors a l'Adamello

Nou mesos després, sis corredors de la FAM van poder tornar a la competició participant en les dues proves, l’Sprint i la Vertical Race, que s’han celebrat aquest cap de setmana a Itàlia. Es tractava de la primera prova del calendari internacional d’esquí de Muntanya, l’Adamello World Cup, que va acollir la ciutat de Ponte di Legno. Dissabte, a l’Sprint, Oriol Olm en categoria U20 va ser el millor andorrà classificant-se en 8a posició amb un temps de 3’23”. En categoria sènior, David Pérez va ser el corredor nacional que va marcar un millor resultat, una 40a plaça amb un crono de 4’11”. A tan sols 1”, va classificar-se Gerber Martín, aconseguint la 42a posició. Ahir es va disputar la Vertical amb protagonisme per a Sergi Casabella, que va ser el millor andorrà, acabant 46è amb un temps de 26’44”, a només un 12,9% del primer classificat.