Joan Verdú signa el 'triplet' a Zinal

El triomf al Nacional suís de supergegant arrodoneix una setmana fantàstica

Joan Verdú signa el 'triplet' a ZinalFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va aconseguir ahir arrodonir una setmana esplèndida, amb la tercera victòria consecutiva en tres dies. Si primer va ser al gegant de Veysonnaz del Nacional de Liechtenstein, dijous va vèncer a Zinal al supergegant FIS i ahir va tornar pujar al lloc més alt del podi a Zinal, aquesta vegada al Nacional suís de supergegant. Verdú es va imposar amb un temps d’1’00”71, deixant a 0”24 el segon classificat, el francès Adrien Fresquet, i a 0”32 el tercer, el també francès Victor Schuller.

Etiquetes:

L’esquiador andorrà estava molt content per signar “tres victòries consecutives, les dues últimes en supergegant, una disciplina que no havia pogut entrenar gaire degut a la lesió”. Verdú va explicar que “aquests dos dies he estat esquiant molt bé, molt confiat, sense problemes al genoll i amb molt bon ritme de carrera”, i que això li ha permès “endur-me aquestes victòries que demostren que estic en molt bon estat de forma i m’animen a seguir treballant a ple rendiment la resta de la temporada”. Per part seva, Matías Vargas va finalitzar en la 34a plaça, amb un crono d’1’02”58, a 1”87 del millor temps de Verdú.

Rius, ‘out’, i mijares, 16a

D’altra banda, Àlex Rius va disputar el segon i últim eslàlom de la Copa d’Europa de Val di Fassa (Itàlia). L’andorrà no va poder completar la primera mànega, en una cursa que va guanyar el francès Theo Letrite amb 1’54”84. Carla Mijares també va competir ahir i va signar una 16a plaça a l’eslàlom FIS de Tignes. L’esquiadora de la FAE va fer un temps d’1’25”92, a 3”05 de la vencedora, la francesa Nastasia Noens, que va guanyar amb un temps de 1’22”85.

tracking