Irineu Esteve finalitza el 28è a Davos

Va sumar els primers punts del curs al circuit mundial en els 15 km patinadors

Irineu Esteve finalitza el 28è a DavosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve va estrenar la temporada de la Copa del Món amb una 28a posició a la prova dels 15 quilòmetres estil patinador a Davos (Suïssa). Tot i la polèmica dels últims dies amb l’absència de les delegacions nòrdiques argumentant la manca de seguretat de la bombolla sanitària, la prova va comptar amb una gran participació, especialment amb els corredors de l’equip rus, o del suís, encapçalat per Dario Cologna.

Etiquetes:

Esteve va arrencar de menys a més, i després de passar pels primers parcials pels voltants del 35è lloc, però va anar millorant fins a acabar dins del Top-30. L’esquiador va finalitzar amb un registre de 34’26”1, a 1’39”7 del rus Alexander Bolxunov, que es va endur la victòria. La resta del podi també va ser per a Rússia, amb Andrey Melnitxenko en segon lloc i Artem Maltsev tercer. Amb aquest resultat, Esteve va sumar els primers tres punts a la general de la Copa del Món.

Després de la cursa, el tècnic de la FAE, Joan Erola, va manifestar que “amb l’Irineu no havíem entrat mai en punts aquí a Davos, és una pista que sempre ens costa més, se’ns fa molt complicat, i aquest any ho ha pogut fer”. A més, va afegir que “veient com el vaig veure la setmana passada, potser m’esperava una miqueta millor, però hem agafat punts, que és important, i ara hem de pensar en la pròxima cursa”.

A la Copa del Món femenina dels 10 quilòmetres estil patinador, Carola Vila va finalitzar en 32è lloc. L’esquiadora va fer un temps de 27’13”1, a 2’23”3 de la vencedora de la prova, que va ser la nord-americana Rosie Brennan, seguida al podi per Yulia Stupak i Hailey Swirbul. Erola va manfiestar que “el temps perdut és molt bo i ha rendit molt bé”.

tracking