La Lliga Multisegur no començarà diumenge

La FAF va informar els clubs que la primera i segona divisió no s’iniciaran, tal com estava previst, el cap de setmana vinent

La Lliga Multisegur no començarà diumengeXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va informar ahir en un comunicat enviat a tots els clubs de la Lliga Multisegur i de la Lliga Unida que les competicions no s’iniciaran, tal com estava previst, diumenge vinent.

Etiquetes:

El document enviat per la federació als clubs exposa que “sobre la base de l’últim decret del Govern, encara no es podran iniciar les competicions de primera i segona divisió aquest diumenge, 22 de novembre”. No obstant això, la FAF afegeix que “s’està treballant per tal que les competicions comencin al més aviat possible”. Aquesta decisió no ha caigut gens bé entre la majoria dels jugadors de la lliga i alguns així ho van expressar a les xarxes socials. Va ser el cas de Juanma Miranda, central de l’FC Santa Coloma, que va piular al seu compte de Twitter: “Seguim per a bingo! Bars oberts al matí, restaurants donant serveis de menjar i sopar, botigues obertes, fronteres tancades, el nombre de contagis baixant, però la Lliga no pot començar? Alguna cosa coherent?”

D’altra banda, l’Inter Escaldes va anunciar ahir el fitxatge d’Antonio Rodríguez Saravia, Rodri, com a mànager esportiu, un càr­rec que, segons va apuntar el club escaldenc, “va més enllà del primer equip”. Antonio Rodríguez té una àmplia experiència a les banquetes i ha dirigit, entre d’altres clubs, el Nàstic de Tarragona, el Girona, el Saragossa, el Cadis o el Tenerife.

tracking