La sub-21 planta cara però cau i no pot repetir la gesta contra Anglaterra (3-1)THE FA

La selecció sub-21 no va poder repetir la proesa de l’octubre i va caure contra Anglaterra sub-21 per 3 a 1.

El duel va seguir el guió previst i amb el jugador del Chelsea Callum Hudson-Odoi com a clar protagonista generant gairebé totes les ocasions angleses tant en pilotes aturades com en accions individuals. El seu antagonista va ser Iker Álvarez, que evitava una vegada i una altra les aproximacions dels locals fins al minut 27, on no va poder fer res en l’1 a 0 anglès. Hudson-Odoi va posar una centrada mil·limètrica a l’espai des de l’esquerra i Curtis Jones, futbolista del Liverpool, va arribar al segon pal tot sol per obrir el marcador.

La sub-21 gairebé no podia sortir del seu camp, però a les acaballes de la primera meitat va aconseguir-ho amb un penal provocat per un hàbil Èric de las Heras que Cristian García va transformar abans del descans.

La segona meitat va arrencar amb arribada tricolor, però als tres minuts Ben Wilmot va anticipar-se a la defensa i a una mala sortida d’Iker Álvarez per fer el 2 a 1 amb una rematada de cap en un córner. La selecció no va renunciar a atacar, ni de bon tros, però el que va arribar va ser el tercer dels anglesos gràcies a un penal assenyalat a Cristian García al minut 65. Hudson-Odoi no va fallar des dels 11 metres i va situar el 3 a 1 al marcador que acabaria sent definitiu.

La sub-21 tanca dimarts el Preeuropeu, de nou a domicili, en la visita a Àustria a les 20.25 hores.