Ajornat el partit entre el MoraBanc i el Reial Madrid

Ajornat el partit entre el MoraBanc i el Reial MadridFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra no reapareixerà finalment aquest cap de setmana ja que l’ACB va anunciar que el duel contra el Reial Madrid previst per diumenge s’ajorna fins al 4 de gener per “les qüestions sanitàries derivades de l’afectació de la Covid-19 a l’equip local”. L’equip va tornar dilluns a la feina individualitzada amb els jugadors no afectats pel coronavirus (menys de cinc) i avui s’espera que arribin els resultats de les proves PCR per als primers jugadors que van contraure la malaltia. En funció d’aquests tests, més integrants de la plantilla s’afegiran als entrenaments individualitzats al Poliesportiu.

Etiquetes:

A causa de l’ajornament del duel contra els blancs hi haurà també una petita modificació al calendari dels tricolors, ja que el partit a domicili contra el Baskonia previst per diumenge 3 de gener a la tarda s’avançarà a la nit abans a les 20.45 hores perquè el MoraBanc pugui gaudir de més de 24 hores de descans abans de rebre el Madrid al Poliesportiu.

Amb aquest partit, el MoraBanc ja té un total de sis partits pendents entre lliga i Europa a causa del brot de Covid. A la competició domèstica haurà de jugar contra Bilbao, Sant Sebastià, Saragossa i Madrid, i a l’Eurocup contra Antwerp i Mònaco. El següent partit previst per als tricolors és dimarts vinent a la pista de la Virtus de Bolonya en el duel corresponent a la vuitena jornada de la fase regular de l’Eurocup.

tracking