x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí Alpí

Els equips nacionals de la FAE ultimen la pretemporada a Suècia

Els esquiadors han realitzat una estada llarga a Kabdalis abans de l'imminent inici de la competició
Joan Verdú, en l'estada de la FAE a Suècia

Joan Verdú, en l'estada de la FAE a Suècia

Joan Verdú, en l'estada a Suècia

FAE
Actualitzada 09/11/2020 a les 10:28
Els equips nacionals de la Federació Andorrana d'Esquí estan ultimant la pretemporada a Suècia abans de l'imminent inici de les competicions. El grup de tècnica femení, amb Mireia Gutiérrez i Carla Mijares, han estat del 21 d'octubre al 8 de novembre a l'estació de Kabdalis, on han pogut realitzar molts dies d'eslàlom. Amb tot, les condicions de temps canviants ha fet que hagin tingut algunes dificultats per entrenar. "Hi ha hagut dies que no s'ha pogut esquiar, però l'última setmana va ser molt bona i les condicions van millorar", assenyala el director d'alpí de la FAE, Max Tissot. A més, l'expedició andorrana va coincidir amb els equips de Noruega i Suècia, fet que va permetre millorar la qualitat de les sessions. Gutiérrez descansarà uns dies abans de les dues Copes del Món del Levi dels propers 21 i 22 de novembre.

D'altra banda, el grup masculí, format per Joan Verdú, Àlex Rius, Àxel Esteve, Xavi Cornella, Bartumeu Gabriel i Ty Acosta, també han estat a Kabdalis de l'1 al 8 de novembre, on s'ha treballat especialment en la disciplina d'eslàlom. Ara l'expedició viatja a Gallivere, més al nord de Suècia, per fer sessions dirigides al gegant fins el 16. 

Finalment, els equips de velocitat, formats per Mati Vargas, Kevin Courrieu i Cande Moreno, es troben a Saas Fee (Suïssa) en una estada de 15 dies. 
 
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts