voleibol

El CV Encamp estrena amb derrota la nova temporada (1-3)

El CV Encamp estrena amb derrota la nova temporada (1-3)CV ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Encamp va perdre ahir el seu primer partit de la nova temporada davant el CV Sant Martí per 1 set a 3 i amb parcials 25-22, 14-24, 24-26 i 16-25.

El partit va ser molt igualat i els encampadans, tot i la inactivitat, van competir molt bé i van mantenir les opcions pràcticament fins el final. El primer set va ser pels homes de José García per 25 a 22, amb moments de gran joc i trenant bones accions. El conjunt barceloní es va refer a la segona mànega i es va anotar el set amb certa solvència i mostrant-se més encertats (14 a 24). El tercer set va demostrar la igualtat regnant al Complex Esportiu d’Encamp amb un set lluitat de frec a frec i resolt al darrer sospir pel CV Sant Martí (24-26). Amb l’1-2 parcial, els encampadans necessitaven rescabalar-se i anotar-se la mànega per allargar el partit. Malgrat l’esforç i les intencions, el Sant Martí es va tornar a mostrar més solvent i encertat i va saber penalitzar les errades del CV Encamp. Els barcelonins van resoldre la mànega per 16-25 i es van acabar per endur el partit per 1 set a 3.

Tant els jugadors encampadans com l’entrenador, José Garcia, es van mostrar molt contents pel joc que van realitzar i de l’estat de forma al què s’ha arribat a aquest primer partit de la temporada, després de quasi nou mesos sense poder competir.

tracking