El duel d'Eurocup de dimarts contra l'Antwerp, ajornat

El MoraBanc Andorra anuncia un nou cas de positiu per Covid a l’equip i ja són catorze els contagis entre jugadors i tècnics

El duel d'Eurocup de dimarts contra l'Antwerp, ajornatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit que el MoraBanc Andorra havia de jugar dimarts vinent al Poliesportiu davant el Telenets Giants Antwerp corresponent a una nova jornada de la primera fase de l’Eurocup va ser ajornat ahir. La competició va prendre aquesta decisió davant la impossibilitat en el conjunt tricolor de disposar d’almenys vuit jugadors aptes per al partit. La pandèmia de la Covid-19 que està sacsejant des de fa dues setmanes el MoraBanc, amb ja catorze positius entre jugadors i membres del cos tècnic, feia impossible complir amb aquesta mínima i, per tant, l’Eurocup va decidir ajornar l’enfrontament. L’ens ha de comunicar la nova data fixada per disputar el partit.

En competició europea, el del Telent Giants Antwerp s’afegeix al que havia d’haver disputat aquest dimecres al Louis II de Mònaco. En total, ja són cinc els ajornaments que ha patit el conjunt tricolor i que, malauradament, afecten també la Lliga ACB, on fins a tres enfrontaments –Bilbao, Saragossa i Guipúscoa– s’han hagut de posposar. A Bilbao, perquè es va detectar el positiu d’Ibon Navarro, abans del Casademont Saragossa –que es jugarà l’11 de desembre– es van notificar quatre positius i tampoc es juga el fixat avui a Illumbe, Sant Sebastià, i que queda ajornat fins al 13 de desembre.

tracking