Desè lloc de Marta Ballús i 323a plaça de Ramon Aranda a la Titan Desert

La resident Marta Ballús va finalitzar en desena posició a la segona etapa de la Titan Desert tot i patir una avaria al tram final i haver de creuar la línia d’arribada arrossegant la bici. La corredora de l’equip KH7 va completar els 65 quilòmetres d’etapa i els 1.768 metres de desnivell en 4 h 18’50”, i amb aquesta actuació va situar-se en novè lloc a la general.

De la seva banda, Ramon Aranda va acabar l’etapa en 323a posició a la classificació masculina, i en el lloc 27è de la categoria Master-60. El corredor de l’equip Quality va completar el recorregut en 5 h 18’47”, que li suposa la 255a plaça a la general masculina i la 27 en Master-60.

Avui es disputa la tercera etapa de la Titan Desert amb sortida i arribada a Tabernas. La jornada tindrà 93 quilòmetres i un total de 1.663 metres de desnivell acumulat.