L'FC Andorra empata contra la UE Cornellà (2-2)

Els tricolors s’avancen als 30 segons, veuen com els remunten i acaben igualant el partit

L'FC Andorra empata contra la UE Cornellà (2-2)UE CORNELLÀ

L’FC Andorra va igualar ahir 2-2 al camp de la UE Cornellà en un partit boig i va sumar el tercer empat en tres duels de lliga disputats fins al moment.

El duel va posar-se ben de cara per al conjunt tricolor, i és que Hector Hevel va obrir el marcador quan tot just s’havien disputat 30 segons del partit. L’atacant hispanoholandès va avançar el conjunt de Nacho Castro amb un xut creuat que va significar el 0-1 al Municipal de Cornellà. Però l’alegria va durar-li ben poc a l’FC Andorra, ja que el conjunt local ja havia avisat en una ocasió, i va empatar al minut sis de joc gràcies a Eloy Gila. El futbolista català va igualar el marcador a la sortida d’un córner després d’aprofitar una pilota dins de l’àrea i xutar tot sol.

L’FC Andorra va intentar aconseguir el control del partit, però el Cornellà també intentava treure el cap en atac i, de fet, Pablo Fernández i Àlex Pla van estar a punt de fer el segon. Per als tricolors, era Bover qui ho provava, però l’ocasió més clara va ser just abans del descans amb un tir de Carlos Martínez que el porter local Ramon va refusar al travesser.

A la represa, Borja Garcia va fer el 2-1 al primer minut a la sortida, un altre cop d’un córner, però els tricolors no van desanimar-se i Bover va enviar un nou tret al travesser. Nacho Castro va haver de moure la banqueta, i els canvis van ser encertats, ja que Rubén Enri va aprofitar la primera pilota que va tocar per fer el 2-2 després d’una gran passada a l’espai de Carlos Martínez. Els tricolors van anar a buscar el 2-3, però el Cornellà va travar el joc, tot i que Carlos Martínez va tenir el gol amb una rematada que va sortir alta. Però finalment, les ocasions més clares van ser locals amb un tir al pal i un gol anul·lat per falta a Bañuz al tram final.

L’FC Andorra se situa setè amb tres punts i dissabte rebrà el Barça B a Prada de Moles a les 19.00.

EL VESTIDOR

“És difícil guanyar si concedim tant”

Nacho Castro. El tècnic del FC Andorra va manifestar després de l’empat al camp del Cornellà que “el partit se l’hauria pogut endur qualsevol dels dos equips”, i va afegir que “hem començat bé amb el gol, però crec que la clau és que hem tornat a defensar molt malament les jugades d’estratègia perquè ens han rematat tots els serveis de banda i de córner”. L’asturià va assenyalar que “hem fet una bona lectura del joc” i va cloure que “és difícil guanyar si concedim tant en situacions de joc que són més fàcils de defensar, i ho haurem de corregir per fer-nos més forts”.