Ibon Navarro, positiu per coronavirus

El Lietkabelis lituà, darrer rival del MoraBanc Andorra, va confirmar dos infectats a la plantilla

Ibon Navarro, positiu per coronavirusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir que l’entrenador de l’equip, Ibon Navarro, és el positiu per Covid-19 detectat a Bilbao hores abans d’enfrontar-se dijous al RETAbet Bilbao a Miribilla. El tècnic vitorià va començar a presentar símptomes compatibles amb l’afecció ja a la capital biscaïna i es va sotmetre a un test d’antígens, que va confirmar que havia contret el virus, tot i que el dia de viatge, dimecres, havia donat negatiu. Així, el test que es va fer a Bilbao va confirmar ahir el positiu, mentre que la resta de l’expedició i la plantilla completa va donar negatiu. Tal com va informar el club, Ibon Navarro “està confinat des d’ahir a la nit [dijous per al lector] al seu domicili fins que es recuperi i seguint els terminis que marquen les autoritats sanitàries”.

Etiquetes:

Avui, tots els jugadors i el cos tècnic hauran de repetir les PCR per comprovar que no hi ha hagut cap contagi més i assegurar la disputa del partit de diumenge al Poliesportiu davant el Casademont Saragossa. Un partit que, lògicament, no serà dirigit per Ibon Navarro, ni per David Eudal, també confinat a casa en haver donat positiu aquesta setmana. Paco Vázquez, per tant, agafarà la màxima responsabilitat a la banqueta. D’altra banda, el partit que s’havia d’haver disputat dijous al Bilbao Arena, davant el RETAbet Bilbao, i que va quedar ajornat per la detecció del positiu a l’expedició tricolor, ja té nou horari. L’ACB va comunicar ahir que el partit queda ara programat per a dijous 12 de novembre, a les 20.30 hores, a Miribilla. El que l’havia d’enfrontar al MoraBanc és el segon partit ajornat per a l’equip d’Àlex Mumbrú, ja que el que havia de jugar davant el Reial Madrid el 18 d’octubre també va quedar ajornat. Per als tricolors, el de Bilbao també ha estat el segon, després de posposar-se 24 hores l’enfrontament de la primera jornada davant el València Basket a la Fonteta.

Finalment, es dona la circumstància que el darrer rival del MoraBanc Andorra en competició, el Lietkabelis Panevezys lituà, va anunciar ahir que dos jugadors de la seva plantilla havien donat positiu per Covid-19. El Lietkabelis Panevezys es va enfrontar a l’equip tricolor dimarts passat al vespre al Poliesportiu, en l’enfrontament corresponent a la cinquena jornada de la primera fase de l’Eurocup.

JOAQUIM TOMÀS PREN EL RELLEU DE MANEL FERNÀNDEZ A LA FEDERACIÓ

Joaquim Tomàs va ser escollit per unanimitat nou president de la la Federació Andorrana de Bàsquet (FAB) en substitució de Manel Fernàndez que, després de 30 anys, deixa el càrrec. El 1990, Fernàndez va prendre el relleu del primer president de la història de la federació, Teodor Armengol. Fernàndez se’n va deixant la gran herència del bàsquet 3x3, la seva gran aposta, i el creixement exponencial que ha experimentat aquesta disciplina els darrers anys. El fins ara vicepresident, Joaquim Tomàs, protagonitzarà una transició que es preveu molt plàcida i continuista.

tracking