Ajornat el partit de l'ACB del MoraBanc per un positiu

L’equip va viatjar amb les PCR negatives, però un jugador va mostrar símptomes i un test ràpid va confirmar la infecció

Morabanc bàsquetFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un positiu per coronavirus va obligar a ajornar el duel de l’ACB entre Bilbao Basket i Mora Banc que s’havia de disputar ahir a la ciutat basca. L’equip tricolor va viatjar dimarts a Euskadi amb tots els tests negatius, però ahir al matí l’infectat va començar a tenir símptomes de la Covid-19 i es va sotmetre a un test ràpid d’antígens que va acabar sent positiu. La resta de l’equip també va fer-se una prova amb resultat negatiu, però com que no hi havia temps per realitzar-se i tenir els resultats d’una prova PCR (tal com dictamina el protocol mèdic de l’ACB) es va decidir ajornar el matx fins a una data propera encara per confirmar.

Etiquetes:

L’expedició tricolor va tornar ahir mateix cap a Andorra, amb el membre que havia donat positiu viatjant per separat. Tot i no disputar el duel, abans d’arrencar el camí cap al Principat tots els membres del club van realitzar-se la prova PCR i està previst que avui mateix es conegui el resultat. En funció del que diguin els tests es veurà si pot disputar-se el proper duel, previst per diumenge al migdia amb el Casademont Saragossa al Poliesportiu d’Andorra.

Seguint el protocol de la Lliga Endesa, si no apareixen més positius el partit contra el conjunt aragonès es podria jugar sense problemes, però si apareixen més malalts també s’hauria d’ajornar per a properes dates.

tracking