Lliga Endesa

Visita al Bilbao Arena en una setmana boja

Sense temps per descansar, el MoraBanc reprèn avui l’activitat amb nou repte a la Lliga Endesa

Visita al Bilbao Arena en una setmana boja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara esbufegant i assaborint el pòsit que va deixar la victòria al Poliesportiu davant el Lietkabelis Panevezys a l’Eurocup, el MoraBanc Andorra afronta aquesta nit (21.15 h) un nou repte a la Lliga Endesa. Els homes d’Ibon Navarro trepitgen el Bilbao Arena per no perdre pistonada al campionat domèstic i per seguir fent passos ferms de cara al seu creixement. La del RETAbet Bilbao Basket d’Àlex Mumbrú és la segona aturada en una setmana frenètica de tres partits i el preludi de la visita del Casademont Saragossa diumenge al migdia a la Bombonera.

El MoraBanc Andorra, que buscarà la seva tercera victòria consecutiva al Bilbao Arena, després d’haver guanyat les dues últimes visites (72-82 i 82-87), arriba a la capital biscaïna amb tres victòries i quatre derrotes i acomodat a la zona tèbia de la classificació. Donada la compressió del calendari, els tricolors són absolutament conscients de la importància de tirar endavant els dos propers compromisos i el d’aquesta nit a Miribilla no és cap excepció. L’aler pivot Nacho Llovet va explicar abans de sortir cap a Bilbao que l’equip està tenint “molts partits en pocs dies i amb viatge pel mig, serà molt important poder descansar entre els partits i encara més estar concentrats perquè cada partit té la seva importància”. En aquest sentit, Llovet va afegir que, tal com està de carregat el calendari amb les dues competicions i sense gairebé temps per entrenar, “haurem d’aprendre a poder millorar el que no fem bé amb aquest esforç extra mental que caldrà fer molt davant del vídeo”.

Per part seva, el tècnic adjunt, Paco Vázquez, va destacar que el Bilbao “té el segell de Mumbrú i manté una estructura i una filosofia molt marcada”, i va subratllar que “és un equip complicat amb uns resultats que no reflecteixen com està jugant”. I es que els bascos són a la part baixa de la classificació (15ns) amb només una victòria, la que van aconseguir a Miribilla davant el Monbus Obradoiro, un dels equips revelació de l’inici de lliga. L’equip de Mumbrú, tot i merèixer molt més per joc i competitivitat, no va conèixer el triomf fins a la quarta jornada. El Bilbao Basket es trobarà en la mateixa casuística que el MoraBanc Andorra, amb poc marge de descans ni de poder preparar el compromís de lliga. Els homes de negre van perdre dimarts al Bilbao Arena davant el Pinar Karsıyakade turc a la Basketball Champions League (72-81) i voldran rescabalar-se contra els tricolors. L’aler Àlex Reyes va explicar que el MoraBanc Andorra “és un equip molt físic però si fem les coses bé tindrem opcions de guanyar”. Mumbrú donarà més minuts al gegant brasiler Felipe dos Anjos (2,18), poc utilitzat en lliga, i al jove escorta montenegrí Jovan Kljajic, acabat d’arribar per suplir Tomeu Rigo, lesionat de gravetat.

tracking