Vicky Jiménez s'adjudica el torneig júnior de Plovdiv

La tennista va proclamar-se campiona a Bulgària després de desfer-se contundentment de Sofia Costoulas per 6-2 i 6-1

Vicky Jiménez s'adjudica el torneig júnior de PlovdivINSTAGRAM

Vicky Jiménez Kasintseva va complir els pronòstics i va proclamar-se ahir campiona del torneig júnior de Plovdiv (Bulgària) de categoria 1 després d’imposar-se de manera contundent a la tennista belga Sofia Costoulas per 6-2 i 6-1. L’esportista del Principat era la primera cap de sèrie del torneig (Costoulas era la setena), i va demostrar-ho a la gran final, on no va donar cap tipus d’opció a la seva competidora, que va acabar caient davant de la qualitat de Jiménez Kasintseva, que va jugar un partit molt seriós i sòlid, i va dominar en tot moment el joc sobre la pista de terra batuda de la ciutat búlgara.

L’andorrana va haver d’arrencar el torneig des de la fase prèvia perquè no s’havia apuntat al campionat dintre del termini corresponent, però va rebre una invitació per disputar les qualificatòries, i no va desaprofitar l’oportunitat brindada per sumar un nou trofeu al seu brillant palmarès.

Amb aquesta victòria, Vicky Jiménez Kasintseva pujarà un lloc al rànquing mundial júnior i se situarà en segona posició. L’objectiu a curt termini serà recuperar la primera posició a la classificació, que va perdre després de caure a la segona ronda del Roland Garros júnior. Precisament la vencedora del torneig gal, la francesa Elsa Jacquemot, és actualment la primera la rànquing mundial amb 30 punts de marge sobre la tennista andorrana.