ACB LLIGA ENDESA

El MoraBanc vol repetir al Palau la gesta de la Lliga Catalana

Els tricolors visiten l’FC Barcelona amb l’objectiu de mostrar la bona cara dels últims duels a l’ACB

El MoraBanc vol repetir al Palau la gesta de la Lliga CatalanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita aquest vespre el Palau Blaugrana (20.00 hores, a porta tancada) amb l’objectiu d’intentar repetir la gesta de la Lliga Catalana i tornar amb la victòria de la ciutat comtal, un triomf que aniria bé als tricolors per encetar amb confiança una setmana fantàstica que els durà a disputar tres partits en sis dies, dimarts a l’Eurocup contra el Lietkabelis al Poliesportiu, i dos duels més d’ACB dijous a Bilbao i diumenge a casa contra el Saragossa.

Per a aquest duel Ibon Navarro podrà tenir de nou Tyson Pérez després dels problemes a l’adductor, i a Jeremy Senglin, que es va perdre el duel de Rússia per molèsties a l’isquio. A més, Sergi García, que va retirar-se al matx contra el Lokomotiv també estarà disponible. A la banda culer, Sarunas Jasikevicus no tindrà disponible a Víctor Claver, però reapareixerà la gran estrella de l’equip, Nikola Mirotic, que es va perdre el duel de divendres a l’Eurolliga contra el Reial Madrid pel protocol de la competició continental, ja que tot i haver donat ja negatiu en Covid, només havien passat 13 dies des del positiu i no els 14 que exigeix la normativa.

El conjunt blaugrana arriba en un bon moment de forma, i en aquest sentit, Paco Vázquez va assegurar que “sabem que serà molt difícil perquè juguem amb un dels millors equips d’Europa”, i va afegir que “les baixes ens han obligat a anar adaptant el nostre joc a les circumstàncies però la defensa que hem fet en els darrers partits i ha estat molt important ho seguirà sent en aquest partit”. Per últim, el tècnic ajudant va referir-se al duel de Lliga Catalana i va assenyalar que “aquell partit segur que li va servir a Jasikevicius per mostrar al seu equip que a l’ACB tots els equips et poden guanyar”.

Des de la pista, Nacho Llovet va que “l’objectiu realista és intentar arribar al final amb opcions sabent que és molt difícil”. Respecte a les claus del partit, el jugador català va explicar que una és “seguir defensant bé com hem fet en els últims partits”, i també intentar “recuperar una mica la confiança en atac perquè darrerament hem fallat cistelles fàcils”.

IBON NAVARRO COMPLEIX 200 PARTITS A L'ACB

Ibon Navarro complirà aquest vespre al Palau Blaugrana 200 partits com a tècnic a la Lliga Endesa. El basc va debutar a l’elit amb el Baskonia després del cessament de Marco Crespi, i també ha entrenat amb Manresa, Múrcia i MoraBanc.

tracking