Presentació

La FAE manté els integrants de l'equip alpí

La pretemporada i el curs ve marcat per la incertesa sanitària

Presentació de la temporada d'esquí alpí aquest matíCrèdit Andorrà Supporting

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FAE ha presentat aquest matí la temporada de l'equip d'esquí alpí que vindrà marcada per la incertesa per la situació sanitària i per una pretemporada diferent a causa de la pandèmia. A nivell d'equips, es mantindrà el bloc de la temporada passada, amb Mimi Gutiérrez disputant el circuit de Copa del Món, i amb la possibilitat de que s'hi afegeixin en alguna cursa Cande Moreno, Joan Verdú, Axel Esteve, Mati Vargas o Kevin Courrieu en funció dels calendaris i dels resultats. L'únic canvi a l'estructura és el de Pol Ferrer, que deixa el paper d'skiman de Gutiérrez, i es converteix en el fisioterapeuta de l'equip.

La primera espasa de l'equip serà Mimi Gutiérrez, que encetarà la Copa del Món a Levi (Finlàndia) el 21 i 22 de novembre. L'esquiadora ha manifestat que el seu objectiu és "classificar-me pel Mundial de Cortina d'Ampezzo, a més de fer un Top-20 o dos Top-25 a la Copa del Món". També a l'esquadra femenina, Cande Moreno vol fer una passa endavant i "estar regularment al Top-15 de la Copa d'Europa, a més d'introduir-me a la Copa del Món".

Pel que fa al conjunt masculí, tant Joan Verdú com Axel Esteve tornen de lesió, però han assegurat que es troben bé. El primer ha afirmat que "estic amb bones sensacions i estic content de la feina feta"i ha afegit que "no vull capficar-me massa amb objectius, vull arrencar amb curses FIS per agafar ritme, i després ja veurem".Esteve ha destacat que "no estic al màxim però sí que soc a prop i estic amb ganes"i ha clos que "l'objectiu és agafar rodatge perquè fa temps que no competeixo, i també m'agradaria ser al Mundial".

Durant les properes setmanes els corredors de la FAE encara realitzaran diverses estades de pretemporada, i el curs arrencarà el 18 i 19 de novembre amb curses FIS per Verdú i Esteve, i uns dies després amb la primera Copa del Món per Gutiérrez.

tracking