Navarro vol “més ambició” després de guanyar

Per al tècnic tricolor seria una errada pensar que el MoraBanc Andorra pot gaudir “d’un partit fàcil”

Navarro vol “més ambició” després de guanyarFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Sempre que hem aconseguit una victòria, no diré que ens hem relaxat, però no hem tornat a la feina amb l’ambició i la ràbia que m’agradaria”. L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, sap com mantenir la tensió del grup i dissabte, en la seva analisi després de l’agònica victòria al Poliesportiu contra el San Pablo Burgos, va enviar un missatge per a navegants. Aquí no val a badar, i el tècnic va exposar les seves intencions de veure que l’equip no perd pistonada. La tercera victòria a la Lliga Endesa podria significar poder resetejar la ment per al vestidor, però Navarro sap que, almenys, ha de servir per “reforçar la idea de joc que tenim”. Ara bé, el tècnic tricolor va deixar clar que “ningú es pensi que hi haurà partits fàcils. Seria una errada, perquè aquest equip no pot guanyar mai un partit amb alegria”. Navarro va seguir el fil i va afegir que, “treballant com ho hem de fer, podem guanyar qualsevol, però també qualsevol ens pot guanyar. No som un equip que pugui sortir a jugar i prou i guanyar. Nosaltres no, hem de treballar molt”.

Heroi Hannah

El base Clevin Hannah va pair ahir la seva gran i determinant actuació contra el San Pablo Burgos. Amb 28 punts i 32 crèdits de valoració, Clever es va rescabalar del seu fluix partit contra la Virtus de Bolonya i va signar una actuació excel·lent.

Hannah estava eufòric al vestidor: “Estic molt content, la veritat, de com hem respost tots. En aquests partits s’han de fer les coses molt bé per poder guanyar”. El base tricolor va destacar que “tots els que juguem a bàsquet volem tenir un dia com aquest, un gran moment a les nostres carreres i sentir que podem portar-lo l’equip”. El jugador nord-americà va acabar assegurant que “els entrenadors i els jugadors confien molt en mi i m’han ajudat”

Un altre dels jugadors destacats dissabte va ser Tomasz Gielo, que va tenir un debut dolç amb la samarreta del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa. L’aler-pivot polonès va facturar 15 punts i va tornar a mostrar un gran nivell. “Va ser un partit dur, amb pròrroga inclosa, i amb molts canvis d’energia, en defensa i en atac”. Per a Gielo la victòria va ser important per al grup, sobretot, “per l’aspecte mental”.

Toca canvi de xip

El MoraBanc Andorra té ara cita amb l’Eurocup i dimecres visita el Basket Hall de Krasnodar per enfrontar-se al Lokomotiv Kuban. Tyson Pérez seguirà sent dubte per un partit en què els tricolors necessiten la victòria per restar davant els primers classificats del grup. Un dels quals és, precisament, l’equip rus, que dirigeix Evgeny Pashutin i que ha sumat dues victòries en la competició.

tracking