Ral·li

Llovera, pendent dels patrocinadors per assegurar anar al Dakar

El pilot andorrà ha estat a Polònia fent proves de cara a la preparació de l’exigent i dura cita

Llovera, pendent dels patrocinadors per assegurar anar al DakarALBERT LLOVERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera ha tancat amb bon sabor de boca i amb una gran injecció de moral la setmana que ha estat a Polònia realitzant proves de cara a la participació per a la propera edició del Ral·li Dakar. Tot i seguir lluitant l’opció d’assegurar-se tornar al desert i a l’aventura del ral·li més dur del món, manen els diners i els patrocinadors, i el pilot andorrà treu conclusions molt positives dels darrers tests que ha realitzat. A les xarxes socials va comentar que gaudia de l’“últim dia de tests i aquí teniu l'opció B per al Dakar Ral·li 2021”, mostrant una foto amb el Ford del Fesh Fesh Group amb el qual va fer la segona tanda de proves.

Llovera va provar dos camions, l’esmentat Ford del qual es va mostrar “agradablement sorprès de tot, especialment de les suspension, i la seva primera opció, un de l'equip Iveco Petronas, amb el qual ja va participar l'any passat en el Dakar. Un ral·li, el més dur del món, que per segon any consecutiu se celebrarà a l’Aràbia Saudita i que començarà el 3 de gener amb, novament, el resident David Castera com a director de l’esdeveniment.

De moment, la que seria la setena presència d’Albert Llovera al Dakar no està garantida, ja que, com acostuma a passar, la participació depèn d’aconseguir el pressupost i de signar els patrocinadors. És l’altre Dakar, el de trobar els diners per tancar la seva participació i estar a la línia de sortida de Jeddah el 3 de gener vinent. Una lluita que Llovera està disposat a guanyar, de la qual no perd la il·lusió i per això segueix mirant opcions per tot arreu sense defallir. El pilot va afegir també al seu compte de Facebook que, després de la setmana de proves, “ara només estic pendent de tancar els patrocinis per poder donar molt gassss!”.

tracking