La Supercopa, primer títol de la temporada, es juga el 17 de gener

La FAF, que va comunicar en primer terme l’ajornament, decideix traslladar la final a principi d’any

La Supercopa, primer títol de la temporada, es juga el 17 de generXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va comunicar ahir l’ajornament al 17 de gener del 2021 a les cinc de la tarda de la Supercopa que havien de disputar diumenge vinent l’Inter Club d’Escaldes –campió de la Lliga Multisegur Assegurances i la Copa Constitució– i l’FC Santa Coloma –subcampió de Copa–. La federació va informar que ha pres aquesta decisió “seguint les noves mesures excepcionals que el Govern va aplicar a final de setembre en el marc de la situació d’emergència sanitària generada a causa del coronavirus”. El primer títol de la temporada 2020-2021 es disputarà, per tant, l’any vinent i en un terreny de joc encara per determinar.

La FAF també va anunciar la suspensió de l’inici de les lligues nacionals de les categories inferiors, que s’havia de produir demà, i va subratllar que està en espera de rebre l’autorització de Govern per poder fixar una nova data d’inici de les competicions. Amb referència a la Lliga Multisegur Assegurances, es manté la data d’inici de la nova temporada, prevista per al 25 d’octubre. Amb tot, la federació es manté a l’expectativa per veure com evoluciona la crisi sanitària i no es descarta que en els pròxims dies s’anunciï també un ajornament, en funció de si la situació empitjora i el Govern anuncia noves mesures.

Pel que fa al futbol sala, la FAF també ha fixat la data de la Supercopa, que serà la mateixa que la de futbol. Així doncs, l’FC Encamp i l’Atlètic Club d’Escaldes, primer i segon classificats a la Lliga Viatges Pantours, jugaran a les dotze del migdia en un pavelló encara per determinar.

tracking