L'Eurocup vol canviar la normativa de la Covid-19

L’organisme passaria a ajornar els partits amb afectació de la malaltia i no a suspendre’ls directament com fa actualment

L'Eurocup vol canviar la normativa de la Covid-19Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de l’Eurolliga, Jordi Bertomeu, va confirmar ahir que l’organisme que organitza l’Eurolliga i l’Eurocup vol canviar el reglament de la competició amb relació a la crisi del coronavirus. Segons la normativa aprovada a l’estiu, quan un equip no tenia el mínim de vuit jugadors per disputar un partit a causa dels positius de coronavirus se li donava el matx per perdut per 0 a 20 o 20 a 0. Aquest article també indicava que si un dels equips participants no podia viatjar a causa de les restriccions de les autoritats locals, o si es negava a fer-ho, també s’aplicava aquest mateix càstig i se li donava el duel per perdut. La normativa ja havia tingut les primeres víctimes en aquest inici de temporada, amb dos duels d’Eurocup suspesos entre Venècia i Bourg-en Bresse, i entre Cedevita i Bursaspor, cap del grup del MoraBanc Andorra. A més, a l’Eurolliga també va haver-hi afectació en quatre partits més.

En cas que s’aprovés el canvi en la reglamentació de les dues competicions que promou l’Eurolliga, també hi hauria efectes retroactius i aquests sis partits es reprogramarien de cara al futur. El director general de l’Eurolliga, Jordi Bertomeu, va assegurar que “hem de seguir sent flexibles i trobar solucions”, i va afegir que “tots vam admetre que la temporada 2020-2021 seria especial i estranya en molts sentits i ens hauríem d’adaptar, i això és el que hem de fer”.

tracking