Massa Virtus pel MoraBanc

Els tricolors han caigut 66-82 al Poliesportiu

Massa Virtus pel MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha caigut 66-82 contra la Virtus de Bolonya en un duel en què ha anat de més a menys, i on els italians han demostrat la seva superioritat a partir del segon quart.

Els tricolors han arrencat de manera espectacular amb un 13-4 que ha obligat a Sasha Djordjevic a aturar el joc, tot i que poc a poc els italians s’han anat trobant millor sobre la pista fins el 20-16 al final del primer període. Però el bon inici va acabar sent un miratge i la Virtus va anar demostrant poc a poc la seva qualitat fins a manar 30-45 al descans.

A la represa, els italians han trencat del tot el partit arribant a guanyar per 22 punts, mentre el MoraBanc estava completament KO, tot i que intentava una i altra vegada sense encert reduir la diferència, però la Virtus tenia clar que volia marxar del Poliesportiu per la porta gran, i és el que ha acabat fent.

Jelínek, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador tricolor, mentre que també ha tingut una bona actuació el nouvingut Tomasz Gielo amb 12 punts. A més, ha reaparegut Palsson després de la lesió deixant bones sensacions.

tracking