Víctor Font presenta a Escaldes el projecte per liderar el Barça

L’empresari i precandidat a les eleccions del club blaugrana va realitzar un acte per posar en valor la seva candidatura

Víctor Font presenta a Escaldes el projecte per liderar el BarçaMarc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresari i precandidat a les eleccions a la presidència de l’FC Barcelona Víctor Font va realitzar ahir un acte públic al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany per presentar el seu projecte als socis blaugrana del país (segons dades del club n’hi ha 827). A causa de les últimes restriccions per la pandèmia, l’aforament es va haver de reduir de les 600 persones a una vuitantena, però Font, amb la companyia del periodista Antoni Bassas com a presentador, va poder explicar les línies mestres de la seva candidatura per intentar comandar un dels clubs més importants del món, on destaca la figura de Xavi Hernàndez com a cara visible de la parcel·la futbolística. A més, va explicar que fa gairebé deu anys que hi treballa, i que el futur passa per “tenir un club més participatiu i un organigrama fort on cada àrea tingui els millors equips”.

El precandidat també va aprofitar l’acte per carregar contra l’actual junta directiva del club, encapçalada per Josep Maria Bartomeu, i va manifestar que “no hi ha paraules pel que estan fent, intenten de totes totes endarrerir i desacreditar la moció de censura i no ho entenc”, i va afegir que “és un procés democràtic i ells segueixen el joc brut judicialitzant-ho i ni aquest procés ni el soci s’ho mereixen”. Font va referir-se també a l’Espai Barça (amb el futur Camp Nou i Palau Blaugrana) i va assenyalar que “s’hi ha de fer front i de manera urgent, però no podem hipotecar-nos. És evident que haurem de fer ús del crèdit i deute, i en aquest aspecte el Madrid ens ha passat la mà per la cara”.

Per últim, Font va referir-se a Andorra i va afirmar que “és un país veí i amic i sempre hi ha hagut un vincle important. A més, per mi és el mateix un soci de les Corts que un d’Andorra”.

tracking