El MoraBanc s'estrena a Europa amb derrota (76-82)

Els tricolors han caigut contra el Mònaco en un duel igualat i amb altibaixos

El MoraBanc s'estrena a Europa amb derrota (76-82)Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha arrencat la seva participació a l’Eurocup amb una derrota 76-82 contra el Mònaco en un duel igualat des de l’inici, però on els tricolors no han pogut mostrar-se sòlids i consistents en els bon moments de joc que han tingut.

El duel ha arrencat amb igualtat màxima al marcador després d’uns primers minuts de tempteig i d’imprecisions per part de tots dos equip, però la sortida de Dime ha espernat el MoraBanc i l’electrònic assenyalava un empat a 14 al final del primer quart. Al segon període els tricolors han pogut trencar el partit després d’agafar nou punts de marge (27-18), però el conjunt monegasc ha respost amb un parcial de 2-10 per tornar a igualar les coses. Els tricolors no s’han posat nerviosos, ni molt menys, i han contrarestat l’embranzida del Mònaco amb un altre parcial i tres triples seguits per arribar al descans amb set punts de marge (41-34).

A la represa el Mònaco s’ha situat per davant al marcador amb un 2-12 de sortida, i tot i tenir uns minuts dolents, els tricolors han aconseguit situar-se a només un punt (58-59) abans del quart final. Els últims deu minuts han estat, de nou, una muntanya russa, i el partit ha arribat empatat a 70 als tres últims minuts, però just en aquell moment els tricolors no han estat precisos i han vist com marxava el primer partit europeu del Poliesportiu.