ACB LLIGA ENDESA

Amb els cinc sentits

El MoraBanc Andorra rep aquest migdia al Poliesportiu un Unicaja Màlaga ferit i que encara no coneix la victòria

Amb els cinc sentits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense temps de fer la digestió, ni de pair la derrota al darrem tram a la Font de Sant Lluís davant el València, el MoraBanc Andorra es torna a posar la granota de feina per abordar un nou repte a la Lliga ACB. I aquest, encara que sigui la tercera jornada, és dels importants ja que el visitant al Poliesportiu (12:30h) és l’Unicaja de Màlaga, un dels grans de la competició. Sí, perquè encara que el tret de sortida al curs del grup de Luis Casimiro no hagi estat afalagador -sumen dues derrotes i encara no coneixen la victòria-, l’etiqueta d’equip de zona noble no se la poden treure tenint la plantilla que tenen, tot i les baixes, arrossegant títols i una gens menyspreable història a les esquenes.

Per contrarestar tot plegat, Ibon Navarro tindrà ampliat el ventall d’opcions i Jelinek, Paulí i Palsson, que van poder jugar a la Fonteta, disposaran de més minuts per anar agafant el ritme. Paco Vázquez, un dels entrenadors adjunts, va explicar que els tres jugadors “òbviament acusen una mica la falta de ritme” i, David Jelínek va reconèixer que “cada dia em vaig notant millor de la lesió però potser em falta una setmana més per tenir més ritme i ajudar més l’equip”. Vázquez va exposar, a més, que “el fet que Unicaja vingui 0-2 és començar com no voldries però sempre són un equip perillós i si t’ho pares a pensar només tenen una derrota més que nosaltres perquè estem a la jornada 2”. El tècnic adjunt creu que per “guanyar demà [per avui] hem de seguir sent fidels a la nostra filosofia i seguir millorant en defensa i en atac, hem d’estar pendents del rival però sobretot seguir sent intensos i amb un alt ritme de partit”. Sobre el partit, i més concretament sobre l’Unicaja, Jelínek es va mostrar sorprès perquè “començar 0-2 no és el que espera un equip com el Màlaga i hem d’estar preparats per un partit molt dur perquè ells vindran a totes”. Bandja Sy i Moussa Diagne es mantenen ara com les baixes conegudes i segures de l’equip tricolor i, òbviament, tampoc podran ser-hi avui.

L’Unicaja Màlaga aterra al Principat, tot i ser la tercera jornada de campionat, amb les urgències que indiquen tenir encara immaculat el comptador de victòries. I aquest fet, com acostuma a passar, pot ser una arma de doble tall. Casimiro segueix tenint les baixes de Carlos Suárez, l’extricolor Jaime Fernández i Dragan Milosavljevic, i completarà la rotació, tal com va passar davant del Barça, amb els joves Pablo Sánchez i Yannick Nzosa. Les obligacions que ja pot tenir l’equip cajista, que va eliminar la temporada passada el MoraBanc Andorra a la Eurocup i a les semifinals de la Copa del Rei, el faran ser un rival més perillós encara.

L'EQUIP TORNARÀ A JUGAR NOMÉS 40 HORES DESPRÉS DEL PARTIT DE VALÈNCIA

Pel fet que el partit amb el València quedés ajornat pels casos dels falsos positius al MoraBanc Andorra –s’havia de jugar dimecres en lloc de divendres– l’equip haurà d’afrontar el partit d’aquest migdia contra l’Unicaja amb només 40 hores de descans. La situació que vivim fa que el calendari es comprimeixi encara més.

tracking